Ανακοίνωση – πρόσκληση για: Ιατρούς από την πόλη μας

Ανακοινώσεις
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Προς: Ιατρούς με έδρα τον Δήμο Ελευσίνας – Μαγούλας

Στα πλαίσια των αγωνιστικών υποχρεώσεων όλων των τμημάτων του για την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2020 -2021, ο Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Ελευσίνας – OKE BC, υποχρεούται από την ΕΣΚΑΝΑ, την οικεία ένωση στο πρωτάθλημα της οποίας συμμετέχει, να φροντίζει για την παρουσία ιατρού σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι.

Τις προηγούμενες αγωνιστές περιόδους, η υποχρέωσή μας αυτή καλυπτόταν από ιατρούς που συνεργάζονταν με την ένωση, η οποία κατόπιν αίτησής μας φρόντιζε να στείλει κάποιον και η ομάδα μας φρόντιζε τα οδοιπορικά του.

Επιθυμία μας στο εξής είναι να καλύπτουμε την υποχρέωσή μας αυτή, με ιατρούς από την πόλη μας, με ή χωρίς την υποχρέωση οδοιπορικών. Και τώρα το καλοκαίρι, είναι η σωστή εποχή να το οργανώσουμε.
Παρακαλούμε πολύ, όσους ιατρούς επιθυμούν να βοηθήσουν με την παρουσία τους στους αγώνες των ομάδων μας, είτε ακολουθώντας το πρόγραμμα μιας ομάδας (περίπου 10 παρουσίες όλη την χρονιά) είτε σε μεμονωμένους αγώνες, να επικοινωνήσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ομάδας μας info [@] okebc.gr έως το τέλος Αυγούστου.

Από το προσεχές φθινόπωρο, οι αγώνες της Ανδρικής μας ομάδας πραγματοποιούνται Παρασκευές βράδυ και οι αγώνες του Παιδικού και Εφηβικού συνήθως απογεύματα Σαββάτου ή Κυριακής.

Οι ειδικότητες ιατρών που θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν είναι οι πτυχιούχοι Γενικοί Ιατροί, Χειρουργοί, Ορθοπαιδικοί, Παιδίατροι, Καρδιολόγοι, Παθολόγοι.

Η παρουσία σας θα είναι σπουδαία για την #WeAreFamily αίσθηση που δίνουμε στα παιδιά της πόλης μας.

Διατελώντας με τιμή

Ο Πρόεδρος Αθανάσιος Λίγγος

Ο Γενικός Γραμματέας Εμμανουήλ Μαΐλης