ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Προσθήκες στο προπονητικό μας επιτελείο

Nεα

Ελευσίνα, Έξετερ, Χαλκίδα, Αντιόχεια.

 

Η φυσική απόσταση μεταξύ των πόλεων που μας χώριζαν μέχρι πρόσφατα είναι τεράστια, η «φιλοσοφική» απόσταση του οράματός μας για το μπάσκετ, και του τρόπου δουλειάς της ομάδας μας είναι μηδαμινή. Για την ακρίβεια, ταυτίζεται απόλυτα.

 

Σε μια σπουδαία ημέρα για την ιστορία του συλλόγου μας, ανακοινώνουμε με συγκίνηση την έναρξη της συνεργασίας του Ομίλου Καλαθοσφαίρισης Ελευσίνας με τον coach κ. Γιώργο Βελισσαράκο και την coach κα. Κατερίνα Χατζηδάκη. Είμαστε παραπάνω από ευτυχείς που τους καλωσορίζουμε στην ομάδα και στην πόλη μας!

 

Ο coach Βελισσαράκος, μέχρι πρότινος ομοσπονδιακός προπονητής,  θα πλαισιώσει τον head coach μας Μιχάλη Τρούλη, αναλαμβάνοντας ρόλο μέντορα και συν-διαμορφωτή της αγωνιστικής ταυτότητας του προγράμματός μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι για το λαμπρό μέλλον των αθλητών μας, του head coach μας και της ομάδας μας υπό την καθοδήγησή του.

 

Η coach Χατζηδάκη, η σπουδαιότερη εκπρόσωπος του basketball της περιοχής μας, έρχεται κατευθείαν από την Ευρωλίγκα Γυναικών για να προσθέσει στις προπονήσεις όλων των τμημάτων μας, την χρήση των τελευταίων διαθέσιμων τεχνολογικών gadget στην ομαδική προπόνηση και εξέλιξη. Θα συμβάλει επίσης στις ακαδημίες κοριτσιών και αγοριών της ομάδας μας, με την μεγάλη της πείρα, την απόλυτη εξειδίκευση στο άθλημα και φυσικά, την αγάπη της για την πόλη μας.

 

            Στις ακαδημίες μας συνεχίζει και φέτος ο εκ των ιδρυτικών μελών του συλλόγου, coach Βαγγέλης Μουζουράκης, ενώ προστίθεται με ειδικό ρόλο ο απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Μίμης Δούκας, συμπληρώνοντας το προπονητικό πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του head coach Μιχάλη Τρούλη.

 

            Δεν είμαστε απλώς περήφανοι για τους προπονητές μας. Μπορούμε βάσιμα να ισχυριστούμε, ότι η ομάδα μας διαθέτει ένα από τα καλύτερα προπονητικά δίδυμα του γυναικείου μπάσκετ στην Ελλάδα. Σε λίγο καιρό, θα μιλήσουμε για την επιστημονική υποστήριξη που θα πλαισιώσει όλο το προπονητικό μας team και τους αθλητές και αθλήτριές μας.

 

            Πέραν λοιπόν των ωραίων εκδηλώσεων, ήρθε η ώρα να δείξουμε στην πράξη και ωραίο μπάσκετ. Μείνετε υγιείς και θα σας δούμε σύντομα στα γήπεδα.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του OKE BC