Εκλογή Ιωάννη Μπίρη στο ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ

Nεα

Ο Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Ελευσίνας – OKE BC, συγχαίρει το μέλος της ομάδας μας κ. Ιωάννη Μπίρη για την εκλογή του, τόσο στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑΝΑ, όσο και για την ανανέωση της θητείας του ως Προέδρου της Υγειονομικής Επιτροπής της ΕΣΚΑΝΑ. Τα νέα καθήκοντα του κ. Μπίρη, του ανατέθηκαν κατόπιν της συγκρότησης σε σώμα της προσωρινής Διοίκησης της ΕΣΚΑΝΑ, όπως αυτή προέκυψε από τις τελευταίες αρχαιρεσίες και όπως ορίστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά (με θητεία έως 14.10.2020).

Η επανεκλογή του μέλους μας, υπήρξε η ανταμοιβή του για την πολύχρονη και ουσιαστική δουλειά του και γνώση του, στα θέματα της Υγείας των παικτών της ένωσης. Η αναγνώριση στο πρόσωπό του, του έργου της Υγειονομικής επιτροπής, είναι σημαντική από πολλά σωματεία της ΕΣΚΑΝΑ.

Ο Γιάννης, έχει υπάρξει συνοδοιπόρος και ένθερμος υποστηρικτής της ομάδα μας στα θέματα της πρωτοβουλίας ΠΡ.Ε.Π.Υ. – η οποία αποτελεί πρωτοποριακό πρόγραμμα πρόληψης για την ερασιτεχνική καλαθοσφαίριση- για πάρα πολλά χρόνια και έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην περαιτέρω εξάπλωσή της. Είμαστε ευτυχείς που θα είναι μαζί μας και στην μετεξέλιξή της και μάλιστα ως μέλος της ομάδας μας. Η εμπειρία του αποτελεί σπουδαίο αρωγό.

Η εκπροσώπηση της ομάδας μας στην διοίκηση της ΕΣΚΑΝΑ, αποτελεί για εμάς ένα ακόμη βήμα μπροστά. Η παρουσία του κ. Μπίρη, ελπίζουμε ότι θα μας δώσει βήμα, να προτείνουμε, να συζητήσουμε και να αναδείξουμε τα ουσιαστικά του ερασιτεχνικού αθλητισμού που οραματιζόμαστε και που ακολουθεί όλος ο σύγχρονος κόσμος, στα θέματα που από κοινού μας ενδιαφέρουν.

Γιάννη, συγχαρητήρια και καλή θητεία.