ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018/2019 αφορούν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ανδρικής μας ομάδας στο γήπεδο «Τάκης Βογιατζής».

Είναι αριθμημένες και κάθε αριθμός αντιστοιχεί σε συγκεκριμένο φίλαθλο, που θα κάθεται σε συγκεκριμένο κάθισμα της ανατολικής εξέδρας του γηπέδου (Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση).

Κάθε κάρτα κοστίζει 20 ευρώ και μπορείτε να την προμηθευτείτε:
⇒ είτε από τους παράγοντες της ομάδας,
⇒ είτε online με τον εξής τρόπο :
– επιλέγουμε από το κεντρικό μενού της σελίδας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και από το υπομενού τους αγώνες που μας ενδιαφέρουν (Ανδρικό / εφηβικό / παιδικό).
– Μας εμφανίζει όλους τους αγώνες της σεζόν 2018/2019.
– Επιλέγουμε τον αγώνα ΕΝΤΟΣ έδρας που επιθυμούμε να ξεκινήσει η ισχύς της κάρτας διαρκείας.
– Κάνουμε κλικ στο μπλε κουτάκι κάτω από τη φωτογραφία το οποίο αναγράφει “ΑΓΟΡΑ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ”

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
♦ Οι κάρτες ισχύουν από την ημέρα πληρωμής τους, όπου και θα λάβετε το τελικό email το οποίο επιβεβαιώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας καθώς και την κάρτα και σε ηλεκτρονική μορφή και ΟΧΙ από την ημέρα κράτησης τους.
♦ Το σύστημα διατηρεί 3 ημέρες (72 ώρες) την κράτηση των καρτών διαρκείας. Εαν σε αυτό το διάστημα δεν έχει πραγματοποιηθεί η πληρωμή, το σύστημα αυτομάτως ακυρώνει την όποια κράτηση/παραγγελία.
* Όλα τα στοιχεία (όνομα, επώνυμο, email) πρέπει να είναι τα πραγματικά και οποιαδήποτε ψευδή στοιχεία θα απορρίπτονται αυτομάτως από το σύστημα και άρα δε θα ισχύουν οι κρατήσεις των καρτών.

Αποκτήστε την κάρτα διαρκείας της ομάδας και συγκρατείστε τον αριθμό σας!
Πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν!