ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ

Τα ομαδικά εισιτήρια για την αγωνιστική περίοδο 2018/2019, αφορούν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ανδρικής μας ομάδας στο γήπεδο «Τάκης Βογιατζής».

Είναι αριθμημένα και κάθε αριθμός, αντιστοιχεί σε συγκεκριμένη εταιρεία/υποστηρίκτρια της ομάδας μας. Οι θέσεις των ομαδικών εισιτηρίων βρίσκονται στο δυτικό τμήμα της εξέδρας του γηπέδου μας (Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση).

Υποστήριξε την ομάδα μας! Υποστηρίξτε την εταιρεία σας!

Σε κάθε εντός έδρας αγώνα μας, μπορείτε να δωρίσετε σε πελάτες, σε υπαλλήλους, ή σε φίλους σας, από ένα ονομαστικό εισιτήριο, με το λογότυπό σας!
Κάθε εντός έδρας παιχνίδι, μια διαφορετική τετράδα φίλων σας, μπορεί να έχει το δώρο σας! Η συμμετοχή σας στα «κοινά», θα έχει πλάκα!
Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να περάσουν οι φίλοι σας καλά!

Αποκτήστε τώρα το Ομαδικό σας εισιτήριο και η εταιρεία σας να αναμένει πολλές εκπλήξεις!
Εμείς, πριν από κάθε αγώνα, θα σας τον υπενθυμίζουμε με ένα email!
Mπορείτε να τα προμηθευτείτε με τους εξής τρόπους:
⇒ είτε από τους παράγοντες της ομάδας,
⇒ είτε online με τον εξής τρόπο :
– επιλέγουμε από το κεντρικό μενού της σελίδας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και από το υπομενού τους αγώνες που μας ενδιαφέρουν (Ανδρικό / εφηβικό / παιδικό).
– Μας εμφανίζει όλους τους αγώνες της σεζόν 2018/2019.
– Επιλέγουμε τον αγώνα ΕΝΤΟΣ έδρας που επιθυμούμε.
– Κάνουμε κλικ στο μπλε κουτάκι κάτω από τη φωτογραφία το οποίο αναγράφει “ΑΓΟΡΑ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ”

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
♦ Τα ομαδικά εισητήρια ισχύουν από την ημέρα πληρωμής τους, όπου και θα λάβετε το τελικό email το οποίο επιβεβαιώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας καθώς και τα εισητήρια και σε ηλεκτρονική μορφή και ΟΧΙ από την ημέρα κράτησης τους.
♦ Το σύστημα διατηρεί 3 ημέρες (72 ώρες) την κράτηση των ομαδικών εισητηρίων. Εαν σε αυτό το διάστημα δεν έχει πραγματοποιηθεί η πληρωμή, το σύστημα αυτομάτως ακυρώνει την όποια κράτηση/παραγγελία.
* Όλα τα στοιχεία (όνομα, επώνυμο, email) πρέπει να είναι τα πραγματικά και οποιαδήποτε ψευδή στοιχεία θα απορρίπτονται αυτομάτως από το σύστημα και άρα δε θα ισχύουν οι κρατήσεις των ομαδικών εισητηρίων.